Tvrtka TAPO DIZAJN d.o.o. specijalizirana je za proizvodnju sjedećeg i pločastog namještaja europske kvalitete i dizajna. Proizvodni program tvrtke TAPO DIZAJN d.o.o. uključuje: uredske ergonomske stolice, konferencijske stolice, klub fotelje, stolice za ugostiteljstvo, pločasti namještaj (uredski namještaj i namještaj za opremanje hotela, restorana, i drugih ugostiteljskih objekata).

Pored standardnog programa sjedećeg i pločastog namještaja naša tvrtka je u mogućnosti isporučiti i projektirani (customizirani) namještaj. U svojoj ponudi imamo vrlo široku paletu proizvoda koji zadovoljavaju visoke standarde ergonomije i kvalitete, ali isto tako pružaju krajnjem korisniku široke mogućnosti pri odabiru odgovarajućih proizvoda ovisno onjihovim potrebama i budžetima.

Suradnja s vodećim svjetskim proizvođačima namještaja za opremanje poslovnih intrijera dio je posebne ponude koju smo osigurali za naše klijente, a imena poput: KNOLL, OKAMURA CORPORATION , HERMAN MILLER, PEDRALI i INFINITI design, govore da su najveći i najpoznatiji svjetski igrači u nama prepoznali pouzdanog i stručnog partnera.

Unutar tvrtke djeluje i poseban odjel koji se bavi kompletnim opremanjem interijera, od izrade idejnih i projektnih rješenja, pa do izvedbe kompletnog opremanja interijera po sisitemu ključ u ruke.

Osim proizvoda i usluga tvrtka je razvila i modele financiranja projekata, tako da svojim klijentima omogućavamo financijsku podršku kod realizacije istih.

Iza nas su do sad realizirani brojni projekti opremanja interijera iz različitih sektora: manjih i većih privatnih ureda, uredi državne administracije i ministarstava, uredi banaka i leasing kuća, prodajni saloni u auto industriji, ugostiteljski objekti (hoteli, lounge i caffe barovi), bolnice i klinike, domovi za starije osobe i brojni drugi.