O NAMA

Proizvodni program tvrtke uključuje
namještaj i stolice za uredske prostore, hotele i ostale ugostiteljske objekte,
bolnice, domove za starije osobe te projektirani namještaj.

Zahvaljujući našem odjelu koji se bavi projektnim menadžmentom, Tapo dizajnu možete povjeriti realizaciju cjelokupnog projekta i to od izrade idejnih rješenja do izvedbe po sistemu ključ u ruke.

 

Vlastiti proizvodni program je upotpunjen proizvodima vodećih svjetskih proizvođača uredskog namještaja, namještaja za hotele, restorane i barove, kao i namještaja za kongresne dvorane i učionice.

 

Naši najvažniji partneri su Knoll International, Okamura Corporation, Infinitdesign, Prostoria, Gaber, Plust, Cizeta i Tirolo, Stilad, Lapalma i brojni drugi etablirani proizvođači.

 

Filozofija poslovanja tvrtke Tapo dizajn d.o.o. počiva na iskrenom i partnerskom odnosu s klijentom, profesionalnom pristupu svakom projektu bez obzira na njegovu veličinu, kompetentnosti tima, koji odlično poznaje proizvode i mogućnosti njihove primjene te brzini, preciznosti i kvaliteti izvedbe projekta.

 

Svoje kvalitete Tapo dizajn imao je prilike pokazati kako na domaćem tako i na zahtjevnom inozemnom tržištu.

 

Povjerenje su nam ukazale brojne poznate tvrtke, državne institucije, hoteli, poslovne škole i bolnice, a neki od najznačajnijih klijenata su nam:

UPOZNAJTE TIM

Dizajniramo i uređujemo poslovne interijere.

 

Namještaj koji proizvodimo je visoke kvalitete kako bi zadovoljili vaše i naše visoke standarde.

tim-tapo-luka-stopic

LUKA STOPIĆ

CEO
tim-tapo-igor-massari

IGOR MASSARI

CTO