O NAMA

Dizajniramo, uređujemo, proizvodimo

Namještaj koji proizvodimo je visoke kvalitete kako bi zadovoljili vaše i naše visoke standarde. Proizvodni program tvrtke uključuje namještaj i stolice za uredske prostore, hotele i ostale ugostiteljske objekte, bolnice, domove za starije osobe te projektirani namještaj.

Zahvaljujući našem odjelu koji se bavi projektnim menadžmentom, Tapo dizajnu možete povjeriti realizaciju cjelokupnog projekta i to od izrade idejnih rješenja do izvedbe po sistemu ključ u ruke.

Vlastiti proizvodni program je upotpunjen proizvodima vodećih svjetskih proizvođača uredskog namještaja, namještaja za hotele, restorane i barove, kao i namještaja za kongresne dvorane i učionice.

Naši najvažniji partneri su Knoll International, Okamura Corporation, Infinitdesign, Prostoria, Gaber, Plust, Cizeta i Tirolo, Stilad, Lapalma i brojni drugi etablirani proizvođači.

Filozofija poslovanja tvrtke Tapo dizajn d.o.o. počiva na iskrenom i partnerskom odnosu s klijentom, profesionalnom pristupu svakom projektu bez obzira na njegovu veličinu, kompetentnosti tima, koji odlično poznaje proizvode i mogućnosti njihove primjene te brzini, preciznosti i kvaliteti izvedbe projekta.

Svoje kvalitete Tapo dizajn imao je prilike pokazati kako na domaćem tako i na zahtjevnom inozemnom tržištu.

Opravdavamo ukazano povjerenje

Naši klijenti su brojne poznate tvrtke, državne institucije, hoteli, poslovne škole i bolnice.

Vaš dizajn iz snova vas čeka!

Preuredite svoj prostor posebno osmišljenim namještajem po mjeri, a naš tim će vam pomoći oblikovati jedinstven i uzbudljiv interijer koji odgovara vašim potrebama.