Povjerljivost podataka

TAPO DIZAJN D.O.O vlasnik Internet stranica i domene www.tapodizajn.hr se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, te se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima korisnika, na način da prikuplja samo nužne, osnove podatke o korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obaveza; informira korisnike o načinu korištenje prikupljenih podataka, redovito daje korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Tapodizajn d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet Korisnika (primjerice ime i prezime, adresa e-pošte, adresa stanovanja i sl.)

 

Nećemo dostavljati niti razotkriti osobne podatke Korisnika trećoj osobi osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obaveza. Od navedenog se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

Podatke koji se pristupom na internetsku stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) Tapodizajn d.o.o ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internetske stranice i radi poboljšanja njezina sadržaja i funkcionalnosti.

Krajnji korisnik može sam napraviti ispravak, izmjenu ili nadopunu nepotpunih, netočnih ili nevažećih podataka, a ukoliko više ne želi primati naš promidžbeni materijal dovoljno je da klikne na link „odjavi me za primanje newslettera#, ili poslati mail na adresu: info@tapodizajn.hr 

 

Registracijom potvrđujete točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka te dajete izričitu suglasnost da Tapodizajn d.o.o. može, sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe vlastitih evidencija i pružanja usluga obavješćivanja o novim proizvodima i uslugama.

Pristupanjem ili uporabom naše internetske stranice, Kranji korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe www.tapodizajn.hr internetske stranice.

 

 

Izjava o povjerljivosti podataka

 

Ova izjava o povjerljivosti odnosi se na povjerljivost podataka koji se nalaze na stranici www.tapodizajn.hr koje su korištenjem te stranice prikupljene i pohranjene u bazama podataka Tapodizajn d.o.o. Vaše osobne podatke koje dajete dobrovoljno pohranit ćemo u našoj bazi korisnika. Vaše osobne podatke prikupljamo i koristimo u svrhu obrade narudžbe, slanja našeg newsletter-a za unaprjeđenje odnosa sa korisnicima, te radi provjere i autorizacije prilikom plaćanja elektronskim putem. Prilikom registracije dajete Vašu suglasnost za obradu Vaših podataka u naprijed navedene svrhe.


Ovu izjavu o povjerljivosti podataka Tapodizajn d.o.o. može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta izjave o povjerljivosti na Internet stranici. Izmjene izjave o povjerljivosti podataka stupaju na snagu odmah nakon objave na Internet stranici www.tapodizajn.hr.

 

Svaki krajnji korisnik sam je dogovoran i dužan periodično pregledati ovu stranicu i proučiti bilo kakve promjene u izjavi o povjerljivosti podataka. Nastavak uporabe ove Internetske stranice od strane Krajnjeg korisnika nakon stupanja na snagu takvih izmjena, podrazumijeva da krajnji korisnik potvrđuje i prihvaća sve uvjete tako izmijenjene izjave o povjerljivosti podataka.

 

 

 

TAPO DIZAJN d.o.o.

za proizvodnju, trgovinu i usluge

Petrovaradinska 1/3, HR – 10000 Zagreb

T +385 1 5559115

F + 385 1 5599625

Račun kod ERSTEBANK d.d. broj računa: 2402006-1100612943; OIB: 94306952443

mail: info@tapodizajn.hr

web: www.tapodizajn.hr